Jocuri android pe care să le încerci

Google Play a publicat lista cu cele mai jucate jocuri android din anul 2018, dar multe dintre acestea primesc update-uri constante și vor fi la fel de actuale și în 2019.

Jocuri android pe care să le încerci

PUBG Mobile a ocupat primul loc în clasamentul descărcărilor și trebuie să recunosc, acest lucru nu m-a surprins deloc pentru că este un joc care a prins atât de bine încât, la scurt timp după lansarea sa pe PC streamingul PUBG a devenit un adevărat business. Astfel, înțelegeți de ce și pe mobile a fost atât de căutat, asta chiar dacă nu ai aceleași efecte sau experiență ca pe PC.

În continuarea articolului vom vorbi de celelalte 9 jocuri din listă, însă nu vom face un top cu ele vor fi incluse în listă în mod aleatoriu. 

Asphalt 9 – cu toate că n-are legătură, dar dacă v-ați jucat vreodată Need For Speed pe calculator, jocul acesta vă va face fericiți.

Candy Crush Saga – trebuie să recunosc, nici faptul că încă avem Candy Crush în acestă listă nu mă uimește. Jocul este unul foarte addictive și poți rămâne blocat la un nivel o perioadă destul de mare de timp, dar cumva algoritmii fac în așa fel încât dacă iei o pauză mai mare de la joc să termini mai repede câteva nivele ca să-ți crească iar apetitul de joacă.

The Sims Mobile – dacă sunteți născuți în perioada `80-2000 cu siguranță ați auzit de acest joc în care poți crea niște personaje virtuale și să le controlezi viața.

Reigns: Game of Trones – n-am încercat acest joc până acum dar cu siguranță va intra în lista mea de jocuri instalate destul de curând, mai ales că sunt fan al serialului.

Life is Stange – este un joc de tipul poveste în care tu controlezi felul în care decurge acțiunea prin alegerile pe care le faci.

Dragon Ball Legends – foarte bine creat cu personajele originale din Dragon Ball. Am apreciat mult autenticitatea caracterelor și simplitatea cu care îl poți juca.

Lasă un comentariu