De ce sa alegi editura Express Publishing (P)

Indiferent de profesia pe care o ai, ar trebui sa stii cel putin o limba straina. Si, cu siguranta ar trebui sa inveti limba engleza. Invatarea acestei limbi nu este un nou trend, ci este o necesitate. In lumea afacerilor nici nu se poate concepe ca un angajat si mai ales un manager sa nu cunoasca limba engleza, macar la nivel conversational.

Si totusi, ar fi indicat sa cunosti aceasta limba la un nivel mai mare, pentru a-ti putea impresiona partenerii de business si pentru a putea tranzactiona afaceri de succes. Exista multinationale unde sedintele se fac prin videoconferinte cu colegi din intreaga lume, unde nu poti sa vorbesti altceva decat limba engleza. Vrei sa avansaezi? Limba engleza reprezinta un avantaj. Vrei ca manager sa iti trimiti angajatii la specializari in alte tari? Atunci trebuie sa cunoasca limba engleza.

Pentru engleza business trebuie sa ai cunostinte putin mai aprofundate. Simpla cunoastere a englezei conversationale nu este suficienta. De aceea, daca afacerile te tin prea ocupat, iti recomandam niste carti foarte interesante pentru aprofundare.

Presupunand ca deja ai o baza a limbii engleze, exista cateva titpluri disponibile la Libraria Delfin, ce ti-ar putea fi de mare ajutor in aprofundarea limbajului special de afaceri. Este vorba despre carti de la editura express publishing.

Aceasta editura are o experienta de peste 30 de ani si a fost creata pentru a veni in intampinarea profesorilor si elevilor care isi doresc sa invete, cat mai amanuntit limba engleza. Asta nu inseamna ca, daca esti autodidact nu pot folosi carti express publishing. Vei avea oportunitatea sa studiezi si sa aprofundezi limbajul formal si de specialitate in situatii diverse. Se va pune accent pe toate cele trei componente ale invatarii unei limbi straine: citit, scris si conversatie.

Iata cateva carti engleza editura express publishing recomandate pentru cei care isi doresc sa invete engleza la un alt nivel:

  1. Career Paths: Logistics Student’s Book Pack – este o lucrare ce apartine autorilor Virginia Evans, Jenny Dooley, Donald Buchannan. Acest curs de limba engleza este canalizat pe o tema pentru imbunatatirea vocabularului cu termeni specifici temei alese.

Cartea in cauza foloseste termeni tehnici pentru domeniul ales sub forma de exercitii (vorbit, scris, citit, ascultat ). De fapt, trebuie sa stii ca toata seria ‘Career Paths’ ofera cel putin 400 de termeni si expresii ai vocabularului din domeniul ales. De asemenea, seria ‘Career Paths’ este clasificata de CEF pe trei nivele de dificultate: A1, A2, B1. Pachetul contine cartea cursantului, theacher’s book (raspunsuri) si audio CD.

  1. Career Paths: Computer Engineering Student’s Book Pack – de Virginia Evans, Jenny Dooley, Vishal Nawathe. Face parte din pachetul prezentat mai sus. De data aceasta este vorba despre termeni specifici folositi de cei din domeniul IT.

Acesta este, de fapt, un domeniu extrem de cautat oriunde in lume. Si cum limba engleza este limba de baza in utilizarea computerelor, ar fi indicat sa te pregatesti temeinic, fie ca doresti sa lucrezi in afara tarii sau chiar in Romania. Te asigur ca aceasta carte iti va fi de folos, indiferent de situatie.

Pentru mai multe detalii te invit sa accesezi site-ul librariadelfin.ro.

Lasă un comentariu