Credit rapid online pentru o situatie de viata si de moarte (P)

Pentru multi nu este deloc rusinos sa cumpere pe credit de la magazinele din vecinatate. Este normal sa existe un caiet si o lista pe care o primesti tu pe care sa cumperi pe incredere, pana la viitorul salariu. Pe aceste documente redactate intre cele doua parti se trec marfurile luate din magazine, fara sa fie achitate. Da, stiu intelectuali care fac acest lucru, desi sufera profund fiindca sunt nevoiti sa recurga la acesta metoda, dar nu le mai ajung banii de mancare, dupa ce isi achita cele doua credite (unul sotul si altul sotia) luate pentru cumpararea casei si pentru mobilarea acesteia si modernizare.

Amanarea ratelor si a facturilor nu se admite, fiindca apar penalizarile sau debransarile. Totul decurge perfect cat timp stiu si patronul si vanzatorul de caietul respectiv si se recupereaza banii la timp. Dar ce faci, cand vanzatorul te-a luat pe incredere (baga mana in foc pentru tine ca esti om serios) si iti da pe credit, in conditiile in care patronul i-a interzis acest lucru, se apropie inventarul, iar tu nu ai reusit sa ii duci banii?

Gandul ca nu iti poti tine fagaduiala si ca lipsa ta de bani o poate lasa fara post pe cea care ti-a facut un bine nu te mai lasa sa dormi. Astepti sa se intample o minune, sa iesi din incurcatura urata, dar banii nu pica din cer!

Chiar si in aceasta situatie aparent fara iesire exista o solutie: credit rapid online nebancar. Daca te afli in aceasta situatie limita, nu mai da zi dupa zi, ci aplica acum pentru un credit la una dintre firmele ce se afla in baza de date a site-ului Credite4you.ro!

Sigur, poti citi explicatiile si te poti informa. Poti observa ca oamenii sunt foarte corecti si te consiliaza sa recurgi la aceste credite decat in caz de viata si de moarte, dar nu poti sa nu soliciti suma, cand este in joc obrazul tau si linistea celui care te-a ajutat.

Am vazut multi vanzatori cu suflet, care dadeau pe caiet cunoscutilor, fiindca le era mila sa nu rabde copiii si care au platit ei datoriile din cauza celor fara cuvant si s-a ajuns la situatia de a suferi copiii lor.

In cazul in care ai cerut ajutor financiar si ai precizat un termen, nu mai incerca sa il mai prelungesti, ci este mai intelept sa iei un credit din alta parte, chiar daca dobanzile sunt al naibii de piperate!

Incearca sa te pui in locul celor care te-au imprumutat cu bani care poate ca nu le apartineau, sperand ca iti fac un bine sau al vanzatoarei care iti da si paine si cafea si tigari pe datorie, fiindca stie cat ai suferi, daca nu ai avea aceste produse!

Nu iti pune binefacatorul intr-o situatie neplacuta, ci ia un credit oricat de multi bani ai da inapoi, dar salveaza-ti onoarea!

Creditele online nebancare exista si te scapa de rusinea de a nu te tine de cuvant si a nu te incadra in termenul promis cu plata datoriilor.

Nu uita! Inapoierea banilor imprumutati la timpul potrivit reprezinta o datorie de onoare!

Lasă un comentariu