Avem prea putin timp pentru a citi stiri false sau neinteresante – invata cum sa fii practic

Nu avem suficient timp pentru a face cate ne dorim. Nu avem nici suficient timp pentru a citi in fiecare zi cate ne-am dori. Culmea, desi sunt atat de multe surse de informare, pare ca si rasfoirea unui site cu stiri iti ia ceva mai mult timp decat crezi. Daca mai ai si ghinionul sa nu stii sa fii atent la site-urile care promoveaza mai degraba linkuri si nu pun mai presus de orice interesul cititorului, atunci clar ai pierdut minute pretioase pe site-uri care nu ti-au adus vreun beneficiu.

Simpla cautare pe Google a stirilor zilei te provoaca sa alegi si siteul de pe care sa citesti ce te intereseaza. Faci asta cu o lejeritate care nu ti se pare deranjanta. Totusi te lovesti de multa publicitate, de stiri nu foarte interesante ce sunt promovate intens sau mai rau de stiri care nu sunt reale, ci doar supozitii. Fii selectiv in ceea ce priveste sursele pe care ti le alegi. In acest sens Momentum.co.ro este o recomandare.

Momentum sau cum fiecare moment conteaza

De cand toate ziarele si revistele au trecut in varianta de online ti se pare mai simplu si mai accesibil sa citesti orice. Totusi nu orice este si relevant. Iar aici intervine Momentum. Este un portal de stiri distinctiv prin insasi abordarea pe care o are. Asta inseamna ca preia stirile de pe site-urile cu un trafic mare si care analizat denota ca are cititori. Selecteaza si sorteaza, iar ceea ce tu citesti inseamna stirile zilei, care te tin la curent cu tot ce se intampla in lume.

Site-ul in cauza este actualizat constant, iti prezinta stirea plus sursa, iar diversitatea de subiecte abordate nu poate fi decat multumitoare pentru publicul larg. De la stiri externe pe Momentum la politica, economie, la stiri sportive sau din categoria social, aici gasesti informatii utile in fiecare zi. Poti alege sa citesti strict categoria care te intereseaza sau ultimele stiri, oricare ar fi acestea. Daca citesti o stire, automat primesti si sugestii despre subiecte similare. Este mai practic ca oricand!

De ce Momentum? Este simplu, pentru ca acest portal face diferenta intre stirile false si cele adevarate, intre cele mai citite si cele care doar umplu randurile. Sunt stiri de interes care iti vor actualiza si tie baza de cunostinte. Nu ai timp sa privesti stirile la tv, nu ai timp sa urmaresti un program de dezbatere politica, nu ai timp sa citesti prea multe ziare tiparite. In acest caz, un portal de stiri online cu subiecte mixte iti va fi mereu la indemana, oricand si oriunde – mai ales daca esti pe drumuri mereu, faci naveta si ai de asteptat la metrou, in trafic, in autobuz sau oriunde ai fi.

Desigur ca mereu vor exista site-uri noi care apar si vin ca un competitor al nisei. Dar cand te intereseaza sa transmiti informatia in mod obiectiv, vei sti si cum sa te mentii pe reperul calitatii. Asta face diferenta intre Momentum si multe alte site-uri de stiri.

Lasă un comentariu