7 Seriale asemanatoare cu Narcos

Îmi plac foarte mult filmele cu mafie și acesta este motivul pentru care am decis să scriu această listă de 7 seriale asemanatoare cu Narcos. Sper ca prin intermediul ei să găsiți nume noi și să facă așteptarea următoarelor sezoane din Narcos mai ușoară.

Seriale asemanatoare cu Narcos

El Patron del Mal este alegerea perfectă dacă vrei să vezi un serial gen Narcos. Acesta urmărește viața lui Pablo Escobar mult mai în detaliu și oferă informații mai exacte despre viața celui mai cunoscut narcotraficant din lume. Lansat în anul 2012, are un singur sezon și 74 de episoade în total și pe parcursul lor vei vedea ascensiunea lui Pablo de la un criminal de rând la cel mai vânat om de către FBI. Unele nume au fost ușor schimbate, dar de exemplu Popeye, unul dintre cei mai prolifici asasini a-i lui Pablo, are numele de Marino, o referință destul de evidentă la Popeye.

El Chapo este un serial care pe mine nu m-a prins așa de rău ca Narcos, dar potențialul său în prezentarea poveștii narcotraficanților este uriaș. Acesta este echivalentul lui Narcos, dar prezintă cartelul din Sinaloa, condus de Joaquin Guzman.

Surviving Escobar – Aias JJ este un serial de 60 de episoade care ne arată momentele de final ale cartelului din Medellin, accentul fiind pus pe viața din închisoare a membrilor după uciderea lui Pablo Escobar. De menționat este faptul că acest serial este făcut în colaborare cu Popeye, asasinul despre care vorbeam mai sus.

McMafia, așa cum îi spune și numele, este un alt serial cu mafioți care îl are în rol principal pe Alex Godman, un fost mafiot rus care încearcă să scape de trecutul său și să înceapă o noup viață,

Power are în centru mafia din New York, condusă pentru o perioadă de patronul unui club din centrul orașului. Pe parcursul serialului apar foarte multe complicații și povestea devine foarte interesantă.

Queen of the South se bazează pe romanul La Reina del Sur scris de Arturo Perez-Reverte și urmărește viața unei femei care fuge de cartelul Mexican în America. Aceasta pare că nu mai are nimic de pierdut după ce iubitul ei, un traficant de droguri, este ucis și decide să se unească, pentru a-i învinge pe cei care i-au ucis iubitul, cu Camila, sefa Cartelului American.

Voi încheia această listă de seriale asemanatoare cu Narcos cu Breaking Bad care deși nu urmărește tiparele serialelor prezentate mai sus, personal, consider că oricărui fan Narcos îi va plăcea. Acesta prezintă povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer care decide să se apuce de fabricarea metamfetaminei pentru a lăsa o avere consistentă familiei după eventuala sa moarte.

Lasă un comentariu