5 seriale pe care nu vrei să le ratezi

Sunt un mare consumator de seriale și tot timpul încerc să găsesc titluri noi care să mă țină în fața ecranului. Astăzi am făcut o listă cu 5 seriale pe care nu vrei să le ratezi și voi încerca să fac astfel de liste cât mai des.

5 seriale pe care nu vrei să le ratezi

1. Game Of Thrones!

Primul episod m-a plictisit 1. Al doilea cam la fel după care a început să mă prindă tare de tot. Apogeul a fost când apărut Joffrey pentru că nu-l suportăm deloc. Voiam să dispară, dar în același timp să nu dispară. Că dacă dispărea scădea din adrenalină serialului.

2. Breaking Bad

M-a ținut cu sufletul la gură. Personajele super bine construite. Mr. White, Pinkman și mai ales avocautl Saul.

3. Modern Family

Rad cu gură până la urechi la fiecare episod. Al Bundy e senzațional, Sofia Vergara e preferată mea și o consider una dintre cele mai frumoase femei din lume, cuplul de gay e genial, iar toți copiii care apar sunt extraordinari. E rețeta perfectă pentru o porție bună de râs.

4. LOST

Chiar dacă e un pic mai vechi l-aș revedea oricând. Nu există ceva mai bun când vine vorba de mistere. E ca un puzzle uriaș despre care nu știi câte piese are de fapt. Îți dă impresia la început că nu prea e mare treabă de capul lui și că misterele sunt superficiale și apoi îți dă finala. Super mega mistere.

5. The Walking Dead

Serialul este unul foarte bun, însă trebuie să vă avertizez că după câteva sezoane acțiunea se transformă într-o telenovelă și nu prea mai reprezintă motivul pentru care am început să-l văd in the first place.

Mie îmi plac mai mult serialele cu mistere sau care reușesc să mă facă să râd cu gura până la urechi. Nu prea sunt adeptul celor cu mafie, acțiune în sensul de pistoale și chestii de genul. Cu toate astea voiam să vă recomand această listă cu seriale și să vă spun că acolo găsiți foarte multe titluri faine.

Lasă un comentariu