10 filme de acțiune pe care să le vezi anul acesta

Am pregătit pentru astăzi o listă cu 10 filme de acțiune pe care să le vezi anul acesta. Toate filmele prezentate mai jos sunt văzute de mine și nu m-au dezamăgit așa că, dacă ne potrivim la gusturi, cu siguranță vei avea o seară de film excelentă.

filme de acțiune

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Cea de-a treia parte a celebrei povești a lui John Wick cu siguranță te va ține cu ochii pe monitor pe toată durata sa datorită scenelor de luptă incredibile, dar și pline de umor. Se pare că scenariștii și regizorii au vrut să le lege firul de la tastatură tuturor celor care au vorbit de rău primele 2 filme și au transformat multe dintre scenele de luptă în parodii pentru filmele de la Hollywood.

Godzilla: King of the Monsters

Godzi, cum îi spun prietenii revine în 2019 pe ecranele noastre cu o poveste cu totul nouă despre zeii uitați ai omeniri.

Avengers: Endgame

The Endgame este filmul care aduce finalul seriei Avengers. În opinia mea este un film foarte bun cu multe efecte speciale și lupte între super eroi demne de văzut pe un ecran de la cinema.

Shazam!

Un alt fim cu super eroi, de această dată unul care face parte din universul DC Comics. Cu puteri asemănătoare cu ale lui Super Man, Shazam trebuie să salveze planeta de câțiva demoni înfricoșători.

Alita: Battle Angel

Jumătate om, jumătate android, Alita se trezește într-o dimineață într-un nou corp fără a avea idee de unde vine. Pe parcursul filmului descoperă care este trecutul ei și soarta unui oraș cade pe mâna ei.

Tomb Raider

Toate filmele din seria Tomb Raider merită văzute și consider că nu mai e nevoie de explicație aici.

The Hitman’s Bodyguard

Este un film despre asasini presărat cu multe glume și momente amuzante. Situat la limtia dintre acțiune și comedie, Bodyguardul Asasinului este un film care te va face să râzi, dar care te va ține și lipit de scaun/canapea pentru scenele de lupte.

Deepwater Horizon

Inspirat din fapte reale, filmul poate induce chiar o stare de tristețe pentru audiența sa. Mai mult spre documentar, prezintă realitatea crudă în care, din cauza lăcomiei oamenilor, sute de vieți sunt puse în pericol.

Deadpool

Avem deja două filme din seria Deadpool și nu aș putea spune care este mai bun. Comparație nu prea există pentru că acest personaj, în opinia mea, este unic în lumea super eroilor și pot să vă spun doar că ambele filme merită văzute.

Gringo

La fel ca în cazul The Hitman’s Bodyguard, Gringo este pe jumătate film de acțiune, pe jumătate comedie. Un film perfect de văzut cu prietenii într-o seară de boardgames.

Lasă un comentariu